Топола- Варошица под Опленцом позната по вину и виновој лози, Карађорђу и пространим воћњацима постала је препознатљива и по „Пазарском ћевапу“.
У центру града налази се ћевабџиница којој је власник дао име „Карађорђев град“ јер у овом месту такав назив најбоље дочарава целу причу. А шта је то што ову ћевабџиницу издваја од других открио нам је власник овог објекта Милош Јокић.
„ У овом послу лична хигијена као и хигијена објекта од пресудног су значаја, брига о храни је најосновнија ствар сваког угоститеља. Све је у мом пословању одређено правилима HACCP, а радник мора да воли овај посао јер без љубави нема успеха „ прича Јокић.
Објекат успешно послује од 2012. године а његов специјалитет је „Пазарски ћевап“.
„ У нашој понуди су разне врсте пљескавица, гурманска, пуњена, пилетина- батак и бело месо, а оно што нас је обележило и издвојило је „Пазарски ћевап“ због ког се муштерије увек радо враћају, поред тога имамо и производњу сомун лепиња за наше потребе које су увек свеже и мекане “, задовољно истиче власник Милош.
Нисмо могли а да се не запитамо у чему је тајна добрих ћевапа?
„Тајна успеха је у јунећем месу које мора бити врхунског квалитета и у домаћем луку, без та два састојка нема ни доброг ћевапа“ открива Јокић.
Многе естрадне и познате личности посетиле су овај објекат, укус и мирис ћевапа увек их изнова врате у Тополу.
ToпПрес
Najbolja usluga i izuzetno kvalitetna hrana. Svaka cast osoblju i pripremi hrane.