wikipediawikipedia

На Шумадија сајму током 2019. биће одржано двадесетак сајмаских манифестација, међу којима су традиционалне, попут сајамова грађевинарства, венчања, запошљавања, пољопривреде, турзима, а у плану су и нове. Са крагујевачког сајмишта поручују да су задовољни свим одржаним манифестацијама током 2018. и очекују да ће и планиране за ову годину постићи исти, ако не и већи успех.

“За Шумадија сајам је 2018. била година напретка и успеха. Сајмови који су током прошле године одржани на Шумадија сајму забележили су како пораст броја излагача, тако и интересовање посетилаца за наше манифестације. Шумадијски сајам пољопривреде је по први пут имао пуне капацитете спољашњег простора и изложене механизације, после неколико година паузе вратили смо на календар и Сајам грађевинарства и Комдел – Сајам комуналне опреме. Сајам моде је сајам који је по први пут одржан на Шумадија сајму, а ту су и они традиционални попут Сајма хортикултуре, намештаја, аутомобила и многи други. Такође, по први пут на сајму организовани су кућни сајмови Велика ЂАК распродаја и Сајам производних технологија”, изјавила је за ИнфоКГ руководилац службе маркетинга и сајамских манифестација Шумадија сајма, Мирјана Миленковић.

На Шумадија сајму увелико радне на припреми предстојећих манифестација којих ће током ове године бити око 20. Најављују да је у плану да организују неколико нових сајамских манифестација, од којих ће један сајам бити регионалног карактера, као и кућни сајам “Еновитис”.

ТопПрес/ Извор: ИнфоКГ, Бранко Вукашиновић