У минут до дванаест: Највећи маркет домаће производње „Наш дућан“ отвориће у понедељак продајни простор у Ивањици

У минут до дванаест: Највећи маркет домаће производње „Наш дућан“ отвориће у понедељак продајни простор у Ивањици

Ариље, Ивањица – Један од највећих маркета домаће робе широке потрошње али и робе која ће у својим продајним објектима имати домаће производе одцнајквалитетнијег меса од стоке са пашњака из ових крајева, сира, кајмака и остале робе широке потрошње по фантастичним ценама отвориће у понедељак у минут до дванаест  продајни простор у Ивањици у улици Вењамина Маринковића одмах преко пута хотела Парк.

„Намера нам је да све оно што произведе српски сељак у амбарима, на пашњацима и у домаћој радиности буде на нашим рафовима и то по најповољнијим ценама. Не желимо да увозимо ни месо из егзотичних земаља нити кромпир са које каквих плантажа широм Европе, већ све оно што будемо имали биће са нашег подручја, здраво и квалитетно. Имамо врхунско месо, по томе смо већ познати, имаћемо сир и кајмак, ако вам кажем чак и домаћа јаја немојте да се изненадите, јер заиста имамо намеру да све оно што је квалитетно буде у нашим рафовима. Ако ме питате, зашто, то је зато јер је наше тржиште преплавила роба чије порекло нико више не зна. Онај што купи код нас знаће порекло меса, где су се напасала стада која су завршила у кланици. Ево на пример сир и кајмак нам је из Прањана, који нема премца у тој производњи из млекаре Старчевић, породичне фирме или на пример када је у питању роба широке потрошње имаћемо производе Фика Абдића из Нове Вароши, а свима онима који га знају одмах је јасно да се ради о породичном предузећу из западне Србије чији кремови и други производи су по квалитету најбољи у Србији“, рекао је за Глас западне Србије Небојша Каљевић, комерцијални директор.

Домаћи, квалитетни производи на једном месту биће доступни купцима широм западне Србије, јер је у плану проширење трговинског ланца.

„Ово је почетак, јер у наредних неколико месеци направићемо још 15 сличних објеката који ће бити лоцирани у западној Србији. Имамо врхунске произвођаче и добављаче, имамо патриотски однос према нашем крају и сигуран сам да ћемо добити поверење наших купаца“, поручује Каљевић.

ТопПрес/ ГЗС

 

KOMENTARI