У оквиру Студијске посете новинари из Србије посетили општину Топола

У оквиру Студијске посете новинари из Србије посетили општину Топола

Топола –  У организацији Туристичке организације Србије, данас је група новинара посетила општину Топола у оквиру студијске посете. У обиласку Карађорђевог града, цркве Светог Ђорђа на Опленцу и Краљевог подрума новинаре из Србије предводили су туристички водичи из ТО „Опленац“.

„Овде су са нама били новинари из  различитих медија, у оквиру кампање ‘Бирај Србију’ где је наша Туристичка организација узела учешће. Кампања је кренула са Авале, обишли су Карађорђев град, затим Цркву на Опленцу и после тога посету су завршили са дегустацијом вина у Краљевској винарији“, рекла је Тања Мићић, лиценцирани туристички водич при Туристичкој организацији „Опленац“.

Тања Мићић, ТО Опленац, фото: ТопПрес

Мићић истиче да је упркос епидемији Ковид вируса, Туристичка организација прошле године успела да организује Опленачку бербу, и на тај начин сачува традицију одржавања ове манифестације. Такође, како је најавила све привредно – туристичке манифестације које се сваке године одржавају у Тополи, ове године би требало да се одрже несметано.

“ Ове године имамо у плану организацију Петровданског вашара и фестивала ‘Здраво – Природно’ у припремама смо и за Опленачку бербу. Циљ нам је промоција Тополе и у континуитету је обављамо са Туристичком организацијом Србије, пратимо све њихове догађаје, радили смо на освежавању промо материјала, штампали смо нове на српском и енглеском језику.  Иначе, наша ТО има промо материјал на седам језика, радили смо на промоцији, пратили конкурсе. ТО ‘Опленац’ у Визиторском центру има пет смештајних јединица, имамо добру сарадњу са ТО Раче, Аранђеловца и Крагујевца, јер ТО Опленац мора  своју понуду да обогати са сарадњом и са другим Туристичким дестинацијама“, казала је за ТопПрес Тања Мићић из  ТО „Опленац“ Топола.

ТопПрес

KOMENTARI