Чачак – Фестивал Пиво, рок и Чачак (ПриЧа) почиње у петак, 30. августа у 20:19 на терену КК Желе, такмичењем шест младих бендова (Рампа из Панчева, Дуси из Београда, Ђука и два вука из Младеновца, Јурка из Чачка, Синдром из Панчева и Механизам из Ужица). Победник овог кросовер такмичења наступиће као предгрупа бенду Хладно пиво на Ремонтовом игралишту 7. септембра и биће им омогућено снимање ауторске песме у професионалном студију.

Одмах након младих бендова следи концерт Неверних беба а као бенд изненађења наступиће КБО из Крагујевца.

Следећи фестивалски дан је у суботу 31. августа, такође на Желовом игралишту. Концерти ће почети у 20:19 сати свирком бендова Исток, Хаџи продане душе, Мајдан, 357 и Бијесови.

За концерте на игралишту КК Желе 30. и 31. августа улазнице се могу се купити на улазу у игралиште, и коштају 250 динара по дану.

Нови рок спектакл заказан је за следећи викенд. Првог фестивалског дана 6. септембра, у 20: 19 на игралишту ФК Ремонт наступиће чачански бенд Одговор, а публика ће имати прилику да ужива уз Џонија Ранковића и дечурлију из Београда са специјалним гостом Жиком Јелићем из Ју групе, као и Николим Вранковићем. Након њих наступиће легендрни бенд Парни ваљак и Плеј као бенд изненађења.

У суботу 7. септембра на истом месту у исто време (20:19) наступиће победник кросовера, ЧБС из Крагујевца, сарајевско Забрањно пушење, Хладно пиво, Саншајн и Тригер.

За ове концерте карте су у претпродаји, цена дневне карте је 700 динара, 1300 динара кошта дводневна, а на дан концерата цена карте биће 1000 динара. Карте у претпродаји могу се купити на билетарници Дома културе, Српском пабу и преко GIGS TIX – a преко интернета и на свим њиховим продајним местима.

ТопПрес/ РИНА