Топола – У Средњој школи „Краљ Петар  I“, постављена је рампа за лакше кретање особа са инвалидитетом. Иницијатива за овај веома значајан пројекат потекла је од заменице председника општине Топола а реализацију су помогли представници фирме Морсад из Тополе.

“ Из жеље да се особама са инвалидитетом, пружи прилика за додатну видљивост, у циљу унапређења положаја и постизања адекватних услова у којима се школују, покренула сам низ активности са намером, да што више наших успешних суграђана укључим у процес подршке особама са инвалидитетом. Била је част и задовољство сарађивати са друштвено одговорном компанијом Морсад ДОО и целокупним њиховим тимом на челу са власником Драгомиром Савић, директорком Јованком Савић Васиљевић, Славком Јовановић и Милошем Стојановићем
који су у СШ ,,Краљ Петар I“ сами дизајнирали и несебично омогућили слободно кретање, онима којима је то било најпотребније. Научила сам од њих како и на који начин можемо повећати друштвену одговорност свих нас. Верујем да ће све заједничке активности, свих нас, које ћу иницирати у будућности, омогућити већу интеграцију особа са инвалидитетом у нашу заједницу“, рекла је Јелена Јовановић, заменица председника општине Топола.

ТопПрес