Топола – Министарство државне управе и локалне самоуправе објавило је да је на основу јавног позива одлучено да укупно 450,8 милиона динара подршке добију 39 општина, градова и градских општина, наводи се у Одлуци објављеној у Службеном гласнику. Средства по овој одлуци добила је и општина Топола и то 28 милиона динара за реконструкцију спортске сале у средњој школи Краљ Петар I.

„Oпштина Топола је добила средства од владе републике Србије у износу од 28.000.000 динара за отпочињање прве фазе пројекта изградње дома ученика у оквиру средње школе краљ Петар  I у Тополи. Учешће општине биће 7.500.000 динара. Прва фаза подразумева комплетну реконструкцију спортске сале (подови, трибине и кровне конструкције) у оквиру школе“, написао је Драган Јовановић, на свом фејсбук профилу.

У групи највећих добитника су Бела Паланка која је 26,5 милиона динара добила за увођење система видео надзора, Бечеј са 25 милиона за инфраструктурно опремање спортског комплекса и Лучани који 26 милиона добијају за вртић у Гучи. Износ од 26 милиона динара Прокупље ће искористити за замену фасадне столарије на згради Градске управе, а Нови Пазар је 26 милиона динара добио за санацију клизишта у насељу Шестово.

ТопПрес