Фото: Немања ЈанковићФото: Немања Јанковић

Toпола –  У насељу Деспотовица у току су радови на изградњи кишне канализације.

„До сада је у радове у овом насељу уложено 17.000.000 динара, и још ће бити уложено 3.000.000 у наредних 30 дана. Предвидели смо  да у свакој улици овога краја урадимо ивичњаке и део тротоара у шта ће бити уложено још 13.000.000 динара до 2020 године“, рекао је председник скупштине општине Топола Драган Јовановић.

У Јокића крају у току је изградња фекалне канализације, до краја маја месеца главни колектор ће бити завршен и на мрежу ће бити прикључена зграда за социјално угрожене као и школска економија средње пољопривредне школе што ће олакшати живот свим мештанима јер више неће бити изливања септичких јама.

„Урадили смо и реконструкцију водоводне мреже. До сада је у радове у овом крају уложено 18.000.000 динара. Буџетом општине Топола за ову годину је предвиђено још 9.000.000 динара. Потпуно мењамо изглед овога дела Тополе који је имао ту несрећу да се у том потезу направи главни пречистач отпадних вода из Тополе као и главна депонија. Тако да сваки уложени динар а уложиће се пуно новца сматрам крајње оправданим“, истиче Јовановић.

ТопПрес