У Тополи се ради још један путни правац; Петровић: Обезбедио сам инвестиције ван буџета у вредности од пет милиона евра

У Тополи се ради још један путни правац; Петровић: Обезбедио сам инвестиције ван буџета у вредности од пет милиона евра

Топола – Председник општине Топола Игор Петровић најавио је почетак радова на још једном путном правцу у општини Топола. Наиме, реч је о деоници Наталинци – Шуме – Витлина – Каменоресци. Укупна дужина пута који се рехабилитује је седам  километара и 600 метара.

„Вредност радова је 160 милиона динара или око 1.400.000 евра, рок за завршетак је 100 дана. Овај путни правац биће ширине од 4,2 до 5,2 метара и представљаће једну заиста модерну путну саобраћајницу. Моје задовољство је веће јер је ово лични печат. У кампањи 2020. године сам мештанима Наталинаца, Шума и Горње Трнаве обећао ове радове које сада реализујемо.
Обећавам грађанима Тополе да ћу се и у наредном периоду свим снагама борити за наставак грађевинских радова у читавој општини Топола. Од када сам преузео дужност председника Општине Топола, обезбедио сам инвестиције ван буџета нашег локалног у износу од око 5.000.000 евра, скоро читав један буџет Општине Топола“, написао је на свом фејсбук профилу председник општине Топола Игор Петровић.

Игор Петровић, фото: ТопПрес

Инвеститор ове деонице је ЈП „Путеви Србије“, извођач радова „Србија ауто -пут“, а подизвођач „Шумадија пут“ из Рипња.

ТопПрес

KOMENTARI