Аранђеловац – Представници Удружења „Чепом до осмеха“ уручили су данас у Аранђеловцу 54. помагало
девојчици Теодори Влајковић. Помагало је уз помоћ пријатељског удружења „Екологија и дете“, уручено данас,  у просторијама Општинске управе Аранђеловац.

„Теодора Влајковић је четрнаестогодишња девојчица која болује од церебралне парализе, што јој онемогућава да хода самостално и без ослонца. Због тога смо одлучили да је обрадујемо и уручили смо јој Dynamico  ходалицу, која ће имати позитиван утицај на њену рехабилитацију и омогућити јој лакше кретање и боље коришћење сопствених потенцијала у свакодневном животу и активностима. Захваљујемо се представницима Општине Аранђеловац на гостопримству и срдачном пријему. Нарочиту захвалност дугујемо нашим волонтерима, вођеним координаторима, Верицом Павловић и Дејаном Вујановићем, због чијег је ангажовања акција „Чепом до осмеха“ заживела у граду Аранђеловцу. Такође, захвалност дугујемо и нашим пријатељима и партнерима из компанија L’oreal, Garnier, Payspot i ДМ дрогерие маркет, уз чију помоћ увек обрадујемо децу и њихове породице различитим поклонима“, рекла је председница Удружења „Чепом до осмеха“ Вања Петковић.

Фото: Удружење „Чепом до осмеха“

Према њеним речима сви чланови, пријатељи и сарадници овог Удружења имају исти задатак – да улепшају и учине бољом средину у којој живимо.

„Свако уручено помагало буди нову емоцију и енергију и чини да се осећамо мотивисаним за нове
успехе. Поготово данас, када је веома важно да мислимо једни о другима“, закључила је  Вања Петковић
Председница удружења „Чепом до осмеха“.

ТопПрес

Уручено помагало у Аранђеловцу, фото: Удружење „Чепом до осмеха“