ptr

Удружење пословних жена расписало је конкурс за избор најбољих предузетница у Србији под називом „Цвет успеха за жену змаја“, саопштило је данас удружење.

Како се наводи, право учешћа на конкурсу имају све пословне жене у Србији које су власнице или имају удела у власништву предузећа, без обзира на врсту делатности.

Признање се додељује у три категорије: Извозно оријентисана фирма, Успешан пословни модел, као и Специјално признање за предузетнице које су се посебно истакле по појединим критеријумима и тиме заслужиле да им се за тај аспект пословања ода посебно признање и похвала, истиче се у саопштењу.

„Ове године, прве након пандемије, можемо да честитамо женским предузећима на издржљивости, јер су истраживања показала да су успешно пребродила ове изазове, а успехом сматрамо то што је велика већина опстала. Нека предузећа успела се и да се додатно развију, иновирају пословне процесе или производе, дигитализију се или отворе неке нове тржишне нише“, рекла је председница Удружења пословних жена Србије Сања Поповић Пантић.

Детаљније информације о конкурсу, упутству и року за пријављивање, као и конкурсној документацији, могу се наћи се на сајту Удружења пословних жена Србије www.poslovnezene.org.rs .

Завршна церемонија најављена је за 30. октобар ове године у Театру Мадленианум.

ТопПрес/ Извор: Танјуг