Ухапшене четири особе из Аранђеловца код којих је пронађено око 100 кг марихуане и десет бомби

Ухапшене четири особе из Аранђеловца код којих је пронађено око 100 кг марихуане и десет бомби

Припадници Министарства унутрашњих послова у Крагујевцу запленили су више од 102 килограма марихуане, десет бомби и ухапсили четири особе из Аранђеловца, док ће против још једне бити поднета кривична пријава.

Ухапшени су М.Т. (1991), М.Ј. (1992) и М.Ј. (1983) због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, а због истог кривичног дела биће поднета пријава против двадесетседмогодишњака, каже се у саопштењу МУП.

Поменути М.Ј. (1983) се такође сумњичи и за кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, док је због истог кривичног дела ухапшен и М.Ј. (1995).

Претресом станова и аутомобила, које осумњичени користе, пронађено је 108 пакета са више од 102 килограма марихуане и десет бомби, од чега су 4 дефанзивне и 6 офанзивних, наводи се у саопштењу МУП.

Четворици осумњичених је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Крагујевцу.

ТопПрес

Фото: МУП

 

KOMENTARI