Узми рачун и победи 2020 – други круг почиње 23. јануара

Узми рачун и победи 2020 – други круг почиње 23. јануара

Још шест станова у Београду и 30 аутомобила Фијат 500 L очекују одговорне грађане који узимају фискалне рачуне при свакој куповини јер 23. јануара стартује други круг наградне игре „Узми рачун и победи 2020“. Шест извлачења биће организовано у стандардном термину, суботом од 17.55 часова, уз директан пренос на првом програму Радио телевизије Србије.

Све учеснике наградне игре која има за циљ јачање свести о значају борбе против сиве економије, очекују вредне награде. Почевши од 23. јануара па све до 27. фебруара 2021, у сваком извлачењу биће додељено по 5 аутомобила Фијат 500 L и по један стан у Београду. У првих 5 емисија најсрећнији учесници постаће власници стана у насељу Земунске капије док ће 27. фебруара бити додељен стан у Београду на води.

У наградној игри коју организује Влада Републике Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1.септембра 2020. са минималним појединачним износом од 100 динара. Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

На полеђини коверте односно на страни на којој се отвара, неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон док је на другој страни довољно написати „Узми рачун и победи 2020“. Битно је напоменути да ће свој пут до базена у студију наћи све коверте на којима се недвосмислено види да су адресиране за наградну игру.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије док је слање коверата потпуно бесплатно. Све коверте послате у првом кругу и даље се налазе у студију и конкуришу за вредне награде.

Влада Србије подсећа грађане да је учешће у наградној игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду нити улазак у пословнице поште. Из Владе апелују на грађане да коверте спакују и адресују код куће а како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да правилно попуњене коверте убаце у најближе поштанско сандуче.

Све информације о наградној игри грађани могу пронаћи на сајту www.uzmiracun.rs а на располагању им је и контакт центар путем мејла kontakt@uzmiracun.rs , за сва додатна питања и подршку.

ТопПрес/ Извор: РТВ

KOMENTARI