Председник Александар Вучић још једном је данас апеловао на грађане да покажу дисциплину и да се вакцинишу, наводећи да је држава већ набавила лекове који су познати као најбољи у најразвијенијим земљама.

„Више од годину и по дана боримо се против коронавируса, и знам колико је тешко, и вама најстарији наши грађани, и вама, момци и девојке, децо. Свима који сте изгубили годину и по дана борећи и за себе и за своје ближње“, рекао је Вучић у видео снимку објављеном на званичном Инстаграм налогу „buducnostsrbijeav“.

Он је замолио све грађане да покажу још дисциплине.

„И када мене оптужују за то да као држава нисмо урадили довољно, да набављамо лекове који нису одобрени…Желим да вас обавестим да смо набавили и вакцине, које у том тренутку нису биле одобрене, а затим су све одобрене од надлежних светских, европских и домаћих институција“, рекао је Вучић.

Он је истакао да је држава већ набавила лекове који су познати као најбољи лекови и у најразвијенијим земљама, од Кадане до Аустралије.

„Нама је потребно још мало времена да у потпуности победимо корону и зато, вакцинишите се, дисциплина побеђује“, поручио је Вучић.

ТопПрес/ Извор: Танјуг