Топола – Под покровитељством општине Топола и Министарства културе и информисања, у организацији Културног центра Топола и Удружења «Фестивал дуодраме», биће одржан девети Фестивал дуодраме од 03.09.2022. до 08.09.2022. године.

Фестивал је јединствен у Србији и региону, такмичарског је карактера и на њему учествују професионална позоришта, као и позоришне компаније или независне позоришне трупе,  по позиву селектора Ирфана Менсура.

За вечерас је заказано отварање  Фестивала – обраћање председника Општине Топола, Владимира Радојковића и селектора дуодраме Ирфана Менсура, од 20 часова, након чега ће уследити  представа Разведи ме (Роберт Ристов и Маријана Ристов) Театар Провокација, Скопље.

Улоге:
Роберт Ристов,  Маријана Ристов.
Текст је урађен према мотивима серијала Развод заједништво и Марриаге сторy
Режија: Роберт Ристов

Представа „Разведи ме“ на експлицитан начин бави се разлозима распада брака. Треба ли партнеру безрезервно веровати? Мора ли невера бити кажњена разводом? Да ли опраштање спашава брак? Да ли је добро настављати га због деце? Ове шкакљиве теме и публику доводе у позицију преиспитивања друштвено – моралних вредности и сагледавања нијанси црвене боје у љубави…

ТопПрес