Топола – У Тополи је данас одржана још једна седница Општинског већа на којој је усвојено око 20 тачака са Дневног реда. Већници су између осталог усвојили Извештај о раду Општинског штаба за ванредне ситуације и Извештај о раду Библиотеке „Радоје Домановић“ Топола за
2023. годину. Разматран је и  Програм рада Библиотеке  за ову годину.

Фото: ТопПрес

„Усвојили смо извештај о раду библиотеке и нови план рада за ову годину, усвојен је и план штаба за ванредне ситуације, имали смо и један захтев за помоћ добровољно ватрогасном друштву, било је ту још низ тачака везаних за редовно функционисање и помоћи нашим суграђанима. Усвојена је и пренамена средстава за надзор над великим пројектом рекултивација и санација  депоније у Торовима, то није било предвиђено у буџету јер нисмо знали да ли ћемо добити средства, сада када смо средства добили, један проценат се мора издвојити за надзор тако да ћемо ребалансом то урадити“, рекао је за ТопПрес Владимир Радојковић председник општине Топола.

Фото: ТопПрес

На овој седници усвојена су и два захтева за новчана средства за боравак две ученице Средње школе „Краљ Петар I“  у Истраживачкој станици „Петница“.

Већници су усвојили и неколико појединачних захтева за санирање путева и разне инфраструктурне радове као и за финансијску помоћ за лечење.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес