Горњи Милановац – Кад је из села Дружетићи кренуо до Чачка да покупује потрепштине, Миодраг Власковић својој кући вратио се празних џепова. Све намирнице са списка, које је имао намеру пазарити ипак није донео до куће, јер је остао без личних документа и новца, а по свему судећи о додатном трошку мораће поново да долази у град и то неколико пута како би извадио све потребне исправе.

„Дошао сам у Чачак да купим нешто и до Поштанске штедионице. Имам тај мали новчаник у коме држим од оружаног листа, возачке, личне карте до банковних картица. Није ту било пара, можда 20 евра. Тај ко га је пронашао или украо неће се баш овајдити“, каже Миодраг за РИНУ и додаје да док не изгубимо новчаник или нам га неко не украде, не помишљамо на то колико све што се у њему налази може да нас кошта.

„Новац без кога сам остао је мањи трошак у односу на то колико ћу да платим издавање нових докумената и картица. У јеку пољопривредних радова мораћу неколико пута да долазим у Чачак како би све то поново завршио. Скупља пита него тепсија.”, рекао је Миодраг.

Ако сте случајно нашли лична документа Миодрага Дружетића можете га контактирати на 064/348-32-04.

ТопПрес/ РИНА