Фото: ТопПресФото: ТопПрес

Топола – Април је месец који нам доноси прве озбиљне радове у башти и дворишту. Право је време да се изађе из куће и посвети се њима.

Оно што издваја Ауто центар Плећевић од других је  успешно пословање  већ 12 година, велики избор и  различити начини плаћања. Својим купцима нуде комплетну услугу када је реч о  аутомобилима и пољопривредним машинама, почевши од продаје готових производа преко одржаваља истих у гарантном и вангарантном року па све до продаје комплетног асортимана резервних делова и потрошног материјала.

У склопу фирме  функционишу сервис и два малопродајна објекта – Ул. Булевар Вожда Карађорђа 129, Топола и Железничка б.б, Горњи Милановац.

У понуди Ауто центра Плећевић можете пронаћи велики избор уређаја најразличитијих брендова, по изузетно повољним ценама и могућностима плаћања.

За купце је у току велика  STIHL акција, све што је потребно за одржавање вашег дворишта можете пронаћи на једном месту. Тримери, косачице, усисивачи, тестере, атомизери.

-Тримери , идеалани  за рад у воћарству као и за одржавање мањих травњака. Мултифункционална дршка штеди вашу снагу. Идеални за тримовање око камења и урасних биљака.

-STIHL трими нити за савршено покошену траву.

-Оригинална STIHL уља обезбеђују дуг век вашег уређаја, базирана на висококвалитетним минералним уљима,  специјално развијена за високе захтеве моторних уређаја, веома добре карактеристике подмазивања и сагоревања.

-Усисивач, робустан и снажан, погодан  за мокро и суво усисавање идеалан за примену у грађевини и занатским погонима где се интензивно ствара прашина.

-Моторне тестере, прави избор за уређење вашег имања сечење дрва, грађевинске радове. STIHL антивибрациона технологија и јединствена контрола свих команди једном руком гарантују савршен  учинак уређаја.

Детаљније о STIHL акцији која траје до 30. маја можете погледати на  следећем линку

Bit.ly/Akcijska_brošura_2018

За све додатне  информације позовите на бројеве телефона: 063/ 222 406, 065/ 30 60 484, 064/ 40 60 484

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес