Топола – МК Опленац протеклог викенда угостио је бајкере из скоро свих земаља бивше Југославије. Предњачили су бајкери из Србије који у Тополу долазе дужи низ година, али било је гостију и из Словеније и Аустрије. Шести Мото скуп и десет година постојања били су довољан разлог за рекордну посећеност. Иначе према речима председника МК Опленац сваке године све више бајкера долази у Тополу.

„Ове године смо имали око 500 мотора односно више од 700 бајкера, било је доста гостију тако да су сви капацитети били попуњени. Хотел је био пун као и сви оближњи ресторани који имају собе за преноћиште. Такође било је и 85 шатора где су бајкери камповали. Време је било лепо, то нам је ишло на руку тако да је башта хотела Опленац била препуна. Одржани су и  планирани концерти, тако да  ми смо задовољни како је све протекло инцидената није било и надамо се следеће године још већем одзиву“, рекао је за ТопПрес Дејан Станковић, председник МК Опленац.

Председник МК Опленац, Дејан Станковић

 

Бајкери су имали прилику да током викенда посете оближње винарије и уживају у укусима домаће традиционалне кухиње. Лепоте Тополе и Опленца као и љубазност и гостопримљивост  домаћина довољан су разлог да се бајкери  увек врате на својим двоточкашима у Тополу.

ТопПрес