Фото: pixabayФото: pixabay

Власник имања смештеног на 30-ак километара од Београда, у засеоку Мала Иванча, даје на коришћење три хектара земље онима који би да се баве органском пољопривредом, док је главни услов да се буде љубитељ природе!

Глава породице Вукчевић поставио је великодушну понуду у групи „Глас природе“, а све што тражи за узврат да се све што се произведе на имању подели на равне части.

– Наша породица даје на коришћење три хектара  плодне земље у месту, са кућом (купатило, струја, вода, тв, тел.) алатом, шталом за стоку, кокошињцем, кошницама … На имању се поред земље, на којој је један део припремљен за башту, налази мајдан, поток и багремова шума и доста стабала ораха. Желимо да сарађујемо са ок, позитивним поштеним и нормалним људима који воле природу и који имају жељу да се баве органском пољопривредом. Једини услов је да све што се произведе на имању, 1/2 припадне власницима – објаснио је овај човек.

Млади пољопривредник је нагласио да он и његова породица могу да обезеде пласман свих производа са фарме, као и долазак волонтера који би помагали у пољопривредним пословима и организованизацију посете групе љубитеља природе и органске хране. Такође, можемо помоћи у формирању засада поврћа, формирању стада и сл. као и обезбедити одређене алате за рад. Имање је окружено шумом и земља никада није третирана никаквим хемијама. Уколико вам је жеља да се бавите органском производњом, волите природу и тај начин живота, а успут желите да обезбедите сталне и сигуне приходе, контактирајте нас за детаље – додао је Вукчевић, уз добродошлицу свим вредним људима, поготово онима који би да покрену породични бизнис.

Ипак, до сада су му се углавном јавиле особе које би да буду викенд туристи, да побегну од брачних обавеза и сл.

– Било је свакаквих понуда и позива стварно. На пример, принили смо позив човека коме треба кућа јер жели да побегне од жене са љубавницом, затим људи који немају средства за живот и који траже плату и други. Органска пољопривреда стварно захтева потпуну посвећеност земљи, па су нам циљна група млади људи који имају позитиван став према таквом начину живота и према здравој исхрани – навео је он и нагласио да земљу не зеле да продају јер сматрају да је то један од највреднијих ресурса у будућности.

ТопПрес/ Извор: Телеграф.рс