Возачи не поштују правила на Милошу Великом: Претицао камион за чишћење снега па изазвао удес

Возачи не поштују правила на Милошу Великом: Претицао камион за чишћење снега па изазвао удес

Горњи Милановац – На аутопуту Милош Велики на другом километру од укључења у Такову ка Чачку дошло је до саобрћајне незгоде у којој је учествовало једно путничко возило и чистач за снег.

„Возач форда је упркос лошим временским условима покушао да претекне камион који чисти снег, том приликом је ударио у раоник и дошло је до удеса. Ово се врло често дешава да возачи немају стрпљења и да претичу чистаче а на тај начин угрожавају саобраћај. Током ноћи десила се још једна скоро идентична ситуација“, каже за РИНУ један од очевидаца.

У овој саобрћајној незгоди није било теже повређених лица, а причињена је већа материјална штета.

Возач форда је упркос лошим временским условима покушао да претекне камион који чисти снег, фото: РИНА

Услед нових снежних падавина путари су све време на терену. Аутопут Милош Велики је проходан за саобраћај, али се возачима саветује додатан опрез.

„Екипе су читаву ноћ на терену, раде на рашчишћавању и сви путни правци су проходни. Аутопут Милош Велики је такође у потпуности проходан за саобраћај, из Штрабага саветују да је на пар деоница могућа јака вејавица, па се препоручује да возачи прилагоде своју брзину условима на путу“, рекао је Милош Стеванић помоћник градоначелника Чачка.

Ово није једина саобраћајна незгода, до које је дошло и у месту Мрчајевци када су се сударила два путничка возила.

ТопПрес/ РИНА

Фото: РИНА

KOMENTARI