Топола – Јавно комунално стамбено предузеће Топола реализовало је набавку возила за свој возни парк. У питању је полован (комплетно ремонтован) камион марке „Ивеко“ који је превасходно намењен за зимско одржавање саобраћајница у граду.

„Вредност новог возила оваквог типа на тржишту износи од 160.000 до 180.000 еура са временем испоруке од минимум шест месеци. Обзиром да наступа зимски период и зимско одржавање, а узимајући у обзир време испоруке, реалне потребе и финансијске могућности предузећа одлучили смо се за набавку половног возила. Вредност камиона износи 9.500.000 динара, а средства за набавку су обезбеђена из буџета Општине Топола и из сопствених средстава“, изјавила је за ТопПрес Маријана Вујичић, в.д. директора ЈКСП „Топола“.

Према њеним речима набавка оваквог возила је у овом моменту је била неопходна Комуналном предузећу, а у следећој години, очекује се куповина нових наменских возила.

“ План је да се у 2024. години након истека постојећих кредита који се финансирају из буџета Општине Топола приступи набавци нових возила у циљу обнављања возног парка ЈКСП Топола“, рекла је Маријана.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес