Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, поводом најаве наставка протеста, да је власт испунила све еколошке захтеве које је добила, а да су сви будући захтеви искључиво политички, и да то сви знају.

„Ми смо захтеве испунили. Слушао сам народ, и народ у Горњим Недељицама који су директно угрожени. А шта кажу политичари, за то нисам заинтересован“, рекао је Вућић након полагања камена темељца за нову фабрику у Новом Саду.

Вучић је додао да је прихватио и оне захтеве које је сматрао политичким хировима, попут питања таксе и периода за понављање референдума.

„Сад и то није довољно? То само показује какав политички нос сам имао и то је оно што сам јасно рекао у среду, када сам се обратио јавности“, рекао је он.

Одговарајући на питање о сукобу две струје Српске напредне странке у Војводини, Вучић је рекао да сви имају обавезу да раде у интересу грађана и да је боље и за њих и за грађане да то што пре разумеју.

„А ако не разумеју, тражићемо нова решења, нема ту велике филозофије“, рекао је Вучић и додао да га лично не занимају међусобни односи градских и покрајинских структура.

Вучић је додао да не зна ништа о такозваној неформалној ковид зони у Клиничком центру Војводине и рекао да су се његови родитељи од короне лечили у Клиничко-болничком центру Бежанијска коса.

 

ТопПрес /Извор: Танјуг