Топола – Председник СО Топола, Миодраг Миловановић сазвао је за четвртак 29. октобар, 4. седницу  Скупштине општине Топола. Пред одборницима ће се наћи дневни ред сачињен од 45 тачака.

Одборници ће разматрати извештај о припремљености система одбране од града на територији Радарског центра Букуља за сезону 2020. годину, као и аналитичку оцену стања безбедности саобраћаја, услова и проблема у његовом одвијању на подручју ПС Топола од 01.01. до 30.06.2020. године.

Пред одборницима ће се наћи предлог решења о разрешењу председника и чланова Наздзорног одбора ЈКСП ,,Топола“, предлог решења о именовању председника и чланова Надзорног одбора ЈКСП ,,Топола“ Топола.  Предлог решења о разрешењу и именовању чланова Управног одбора Предшколске установе ,,Софија Ристић“ Топола, Предлог решења о именовању чланова Школског одбора Средње школе „Краљ Петар I“ Топола, Предлог решења о именовању чланова Школског одбора ОШ „Милан Благојевић“ Наталинци, Предлог решења о именовању чланова Школског одбора ОШ „Живко Томић “ Доња Шаторња, Предлог решења о именовању председника и чланова Управног одбора Туристичке организације „Опленац“ Топола, Предлог Решења о именовању председника и чланова Надзорног одбора Туристичке организације „Опленац“ Топола, Предлог решења о именовању председника и чланова Управног одбора Библиотеке „Радоје Домановић“ Топола,  Предлог решења о именовању председника и чланова Надзорног одбора Библиотеке „Радоје Домановић“ Топола. Предлог решења о разрешењу и именовању члана Одбора за прописе и управу Скупштине општине Топола, Предлог решења о разрешењу и именовању члана Одбора за урбанизам, грађевинарство и стамбено-комуналне делатности Скупштине општине Топола.

Одборници ће разматрати Извештај о раду Центра за социјални рад ,,Сава Илић“ Аранђеловац – Одељење у Тополи за општину Топола за 2019. годину, Извештај о раду и финансијском пословању за период  јануар – децембар Дома здравља ,,Свети Ђорђе“ Топола, Извештај о раду Општинске управе општине Топола за 2019. годину.

Такође ће се разматрати Извештај о реализацији Годишњег плана рада Предшколске установе ,,Софија Ристић“ Топола за школску 2019/2020. годину, годишњи план рада Предшколске установе ,,Софија Ристић“ Топола за школску 2020/2021. годину, правилник о организацији и систематизацији послова Предшколске установе „Софија Ристић“ Топола, правилник о изменама Правилника о раду Предшколске установе ,,Софија Ристић“ Топола.

Седница ће се одржати у сали биоскопа са почетком од 10 часова.

Подсећамо, претходна, трећа седница СО Топола није одржана јер одборници нису са довољним бројем гласова подржали предложени Дневни ред.

ТопПрес