Заказана ванредна седница СО Топола коју је затражило 15 одборника опозиције

Заказана ванредна седница СО Топола коју је затражило 15 одборника опозиције

Топола – Председник Скупштине Општине Топола Владимир Радојковић заказао је за суботу 21. август трећу ванредну седницу СО Топола, за чије заказивање је захтев по хитном поступку поднело 15 одборника опозиције.

“ Дневни ред се састоји од три тачке, извештај о водоснабдевању, извештај о депонији, извештај о одржавању гробаља. Одборници захтевају да челници наше општине одговоре зашто се ови проблеми константно враћају у Тополу, шта су предузели, ко је одговоран до сада и када ће и како ове проблеме решити. Изнећемо и наше предлоге, ако уопште желе да их чују. Потребно је разговарати и коначно почети решавање ових проблема без обзира на то ко је на власти, јер је недопустиво да се сваког лета понавља иста прича деценијама.

Седница је јавна и уз одобрење председника скупштине грађани јој могу присуствовати. Позивамо грађане који питања постављају по друштвеним мрежама, да дођу и лично их поставе на седници и директно чују одговор. Ако им то не буде дозвољено, слободно нека питања проследе одборницима, ми ћемо их поставити за вас“, каже се у саопштењу ГГ „Нови људи за Бољу Тополу“, које је достављено нашој редакцији.

ТопПрес

KOMENTARI