Топола – Носиоци Вукових диплома, ученици који су на окружним и регионалним такмичењима показали успешне резултате, њихови наставници и директори, награђени су вредним књигама, објављено је на фејсбук страници општине Топола.

На данашњој свечаности, организованој у дворани Културног центра, награде је, у име Општине Топола, уручила заменица председника општине Јасна Вуковић. Поред књига, вуковцима су обезбеђене и сезонске карте на једном од два базена – Бајкал или Сунчани брег. Рекламни пано са поруком: „Буди и ти следеће године овде“ и фотографијама добитника Вукових диплома и ове године биће истакнут испред зграде Општине Топола.
Фото: Фејсбук страница општине Топола

 

Награђеним ученицима и њиховим наставницима Јасна Вуковић је честитала на постигнутим резултатима. Ученицима је пожелела успешно полагање најпре пријемних испита, а затим и наставак школовања. На тај начин показаће, рекла је “да заиста носите једно велико знање, једно животно и школско искуство које су вам ваши наставници несебично давали”.
-Желим да поздравим и своје дојучерашње колеге и директоре, осећајући се подједнако поносно као и ви на ову нашу дечицу – закључила је заменица председника општине.
ТопПрес