Заседају одборници у Тополи, на Дневном реду први ребаланс буџета и извештаји о раду за прошлу годину

Заседају одборници у Тополи, на Дневном реду први ребаланс буџета и извештаји о раду за прошлу годину

Топола – Председница Скупштине општине Топола, Јасна Вуковић  сазива 17. Седницу Скупштине Општине Топола за 28. април, са почетком од девет часова.

За ову седницу предложен је Дневни ред сачињен од 24 тачке, међу којима ће се наћи и предлог Одлуке о првој измени и допуни Одлуке о буџету општине Топола за 2022. годину.

На Дневном реду је и разматрање Измене Кадровског плана општине Топола за 2022. годину, предлог Одлуке о ангажовању екстерне ревизије завршног буџета општине Топола за 2021. годину.

Такође ће бити речи и о Предлогу  Одлуке о измени Одлуке о изради Плана детаљне регулације за експлоатацију камена – „Торови“ 2021, потом о Предлогу Одлуке о отуђењу непокретности из јавне својине општине Топола као и о Предлогу Оперативног плана одбране од поплава за воде II реда на територији општине Топола за 2022. годину.

Одборници ће разматрати захтева ФЦЦ ЕЦО ДОО Београд огранак Лапово за повећање постојећих цена комуналних услуга, Извештај о раду Општинског већа општине Топола за период 1.07.-31.12.2021. године, Извештај о раду Општинског правобранилаштва општине Топола за период 1.01.-31.12.2021. године.

Дневним редом предвиђено је разматрање Извештаја о раду општинског штаба за ванредне ситуације општине Топола за 2021. годину, Извештаја о раду за 2021. годину „Савант“ д.о.о. Београд, Извештаја о раду за 2021. годину Центра за социјални рад „Сава Илић“ Аранђеловац Одељење у Тополи, Програм рада за 2022. годину Центра за социјални рад „Сава Илић“ Аранђеловац Одељење у Тополи и  Програм субвенција СОФК „Карађорђе“ д.о.о. за 2022. годину.

Такође ће се разматрати прве измене и допуне Правилника о раду Туристичке организације „Опленац“ Топола и друге измене и допуне Правилника о унутрашњој организацији и систематизацији радних места у Туристичкој организацији „Опленац“ Топола.

Одборници ће се упознати са  извештајем Туристичке организације о реализацији пројекта „Празници код куће“.

Разматраће се и Трећа измена Правилника о раду Предшколске установе „Софија Ристић“ Топола, као и  Правилник о изменама Правилника о организацији и систематизацији послова Предшколске установе „Софија Ристић“ Топола.

Пред одборницима ће се наћи Предлог  Решења о именовању Комисије за спровођење избора Савета Месних заједница, Предлог Решења о именовању Школског одбора ОШ „Сестре Радовић“ Белосавци, Предлог Решења о разрешењу и именовању председника Управног одбора Туристичке организације „Опленац“ Топола, Предлог Решења о измени решења о образовању Општинског штаба за ванредне ситуације.

Седница ће се одржати у сали биоскопа.

ТопПрес

KOMENTARI