Топола – Одборници у Тополи заседали су синоћ на петој ванредној седници која је према речима председнице Скупштине наставак претходне када није усвојен Дневни ред. Са истим Дневним редом, који је овај пут усвојен, одборници су синоћ изгласали разрешење директорке Јавно комунално стамбеног предузећа „Топола“, именовање нове директорке, разрешење председника Управног одбора и именовање другог као и план рада за следећу годину овог предузећа.

„Свака наша седница је по мало напета и тензична, тако и ова, било је на почетку седнице свега, али успели смо да наставимо са радом. Изгласано је неповерење досадашњој директорки и именована је нова, председник општине је образложио због чега, усвојен је и план рада. Такође је смењен и председник Управног одбора“ рекла је за ТопПрес, Јасна Вуковић председница Скупштине општине Топола.

Фото: ТопПрес

Одборници су за новог вршиоца дужности у ЈКСП „Топола“ именовали Маријану Вујичић, досадашњу радницу овог предузећа.

Нова в.д. Комуналног предузећа Маријана Вујичић, Фото: ТопПрес

Одборници опозиције су и на овој седници активно учествовали у расправи по свим тачкама.

Фото: ТопПрес

„У Тополи све може, па тако и ово. Сменили су директорку из трећег покушаја, постављена је нова, видећемо да ли ће она успети да стави предузеће на ноге како власт очекује. Усвојен је план рада који је баш претходна директорка урадила а она је како смо чули у образложењу она није радила добро“, казао је Мирко Јевтић, шеф одборничке групе „Нови људи за бољу Тополу“.

Председница скупштине као и Мирко Јевтић, пожелели су на самом завршетку седнице грађанима срећне новогодишње и божићне празнике.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес