Топола – По први пут у овој години заседало је Општинско веће у Тополи а на Дневном реду се нашло скоро 60 тачака. Међу њима је Програм рада  Културног центра Топола за 2023 годину и Програм рада СОФК „Карађорђе“.

Фото: ТопПрес

„После Нове године све седнице су са обимним Дневним редом јер мора да се усвоје програми пословања свих наших директних и индиректних корисника како би они даље нормално функционисали. Усвојили смо програм пословања Културног центра, Фудбалског клуба, настављамо са редовним пословима. Донели смо и одлуку о финансирању пројекта реконструкције Краљеве винарије, потом пројектовање водоводне и канализационе линије у улици Кнегиње Зорке, одлуку о завршетку електроинсталатерских радова у Средњој школи, а доста одлука које смо донели биће прослеђено и на Скупштину“, изјавио је за ТопПрес Владимир Радојковић, председник општине Топола.

Фото: ТопПрес

Усвојен је и захтев ПУПД ,,Јањушевић“ д.о.о Прибој за повећање цене превоза путника као и захтев Такси превоза ,,Дрле Таки 034“ и других из Тополе за измену Одлуке о цени такси превоза.

На Дневном реду се нашло низ појединачних захтева за надохнаду штете настале услед уједа паса луталица као и за финансијску помоћ за лечење. Такође је усвојено и низ поједначних захтева за разне инфраструктурне радове.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес