Заседало Општинско веће у Тополи, ево о чему је било речи и које су одлуке донете

Заседало Општинско веће у Тополи, ево о чему је било речи и које су одлуке донете

Топола – Чланови Општинског већа заседали су данас на још једној редовној седници. Дневни ред је био сачињен од скоро 30 тачака и све су са потребном већином и усвојене. За начелницу Општинске управе општине Топола именована је Милица Станишић, дипл. правник из Г. Трнаве а на Дневном реду се нашло још низ важних тачака.

Фото: ТопПрес

„Најважнија тачка била је усвајање шестомесечног извештаја о раду ЈКСП ‘Топола’ и решавање по захтевима за надохнаду штете која је била од невремена. Све тачке су усвојене једногласно, имали смо конструктивне расправе, предлоге смо усвојили и очекујем и даље овако ефикасан рад. Предлажем и стално потенцирам код наших грађана да се обраћају Општинском већу са захтевима за санирање путева, јер нам је потребна та информација од њих, све захтеве прихватамо, уводимо у план за следећу годину и онда ћемо формирати програм рада и приоритете. Грађевинска сезона функционише солидно, имали смо проблеме са елементарним непогодама, доста проблема са водоснабдевањем доста кварова, комунално се труди да све послове заврши на време“, изјавио је за ТопПрес Владимир Радојковић, председник општине Топола.

Фото: ТопПрес

На Дневном реду се нашло и неколико захтева за надохнаду штете због уједа паса луталица и сви захтеви су усвојени а општина за овакве случајеве издваја по 15.000 динара. Било је и захтева за лечење грађана али и један захтев за вантелесну оплодњу који је такође усвојен.

ТопПрес

Фото: ТопПрес