Топола – У Тополи је данас заседало општинско веће по 86 пут а на Дневном реду се нашло преко 30 тачака које су једногласно усвојене. Како је најављено у Тополи ће се градити још једно дечје игралиште које је донација Предузећа за путеве Крагујевац.

Фото: ТопПрес

„Предузеће за путеве Крагујевац донираће нам једно дечје игралиште у вредности од око четири милиона динара и ту донацију смо прихватили и обезбедили услове да се постави, хвала им на томе и свима који помажу нашој Тополи. Усвојено је и низ редовних захтева за санирање путева, новчана средства, почели смо и радове на реконструкцији улице Кнегиње Зорке а ради се и још неколико улица у граду“, рекао је за ТопПрес председник општине Топола Владимир Радојковић.

Он је исказао захвалност члановима општинског већа на досадашњем раду и залагању.

Фото: ТопПрес

„Хвала већницима, ово је била последња седница у овом сазиву од понедељка би требале да крену привремене мере уколико их Влада Републике донесе, ја сам задовољан радом општинског већа, имао сам добре и стручне сараднике, донели смо доста добрих одлука. Хвала и одборницима који су нас пратили ових 18 месеци колико сам ја  председник општине у мени су имали сарадника и пријатеља а ја сам од њих имао подршку. Мислим да ће наш рад довести до добрих резултата на изборима и да ће народ подржати ову политику“, закључио је Радојковић.

Фото: ТопПрес

На седници је усвојено и низ појединачних захтева за финансијску помоћ за лечење грађана.

ТопПрес

Фото: ТопПрес