Топола – У Тополи је у петак одржана десета седница општинског већа на којој је усвојено преко 30 тачака са Дневног реда. Међу њима је и предлог Одлуке о додели средстава планираних за дотације спортским удружењима/оранизацијама за финансирање и суфинансирање програма изградње, одржавања спортских објеката којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта у општини Топола за 2024. годину као и решење о расподели средстава за суфинансирање пројеката медијских садржаја из буџета општине Топола у 2024. години.

Фото: ТопПрес

„Донели смо одлуке које се односе на редовно функционисање општине, почињемо са сређивањем путева, одређивање рада механизације. Такође је било речи и о надзору над радовима који се изводе у Краљевој винарији, све редовне активности које се односе на што бољи живот грађана. Изабрани су и извођачи за рекултивацију депоније, за канализацију у Љубеселу чекамо да се по жалби одлучи ускоро и ту добијамо извођача. Ради се павиљон, школа у Шаторњи, изабран је извођач радова за гасификацију Средње школе, пешачку зону ћемо отворити за десетак дана тако да су велики пројекти пред нама у овој години“, изјавио је за ТопПрес Владимир Радојковић, председник општине Топола.

Фото: ТопПрес

На овој седници усвојено је низ појединачних захтева за разне врсте финансијске помоћи, инфраструктурне радове и надохнаде штете настале услед уједа паса луталица.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

CAPTCHA