Жена из Тополе производила марихуану па је продавала малолетницима

Жена из Тополе производила марихуану па је продавала малолетницима

Припадници Министарства унутрашњих послова у Тополи ухапсили су Ј. С. (1982) са подручја ове општине, због постојања основа сумње да је извршила кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је приликом претреса породичне куће и других просторија осумњичене, пронашла око 34 грама марихуане и 846 семенки индијске конопље, спакованих у кесице  и припремљених за даљу продају, каже се у саопштењу МУП.

Сумња се да је она у претходном периоду на породичном имању узгајала индијску конопљу од које је производила марихуану, коју је продавала петнаестогодишњем дечаку и девојчици.

Петнаестогодишњаци се сумњиче да су ову марихуану препродавали уживаоцима на подручју Тополе.

Ј. С. је, по налогу тужиоца, одеђено задржавање до 48 сати и она ће, уз кривичну пријаву, бити приведена Вишем јавном тужилаштву у Крагујевцу, наводи се у саопштењу достављеном медијима.

Против петнаестогодишњака биће поднета кривична пријава надлежном тужилаштву, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је такође код тридесетседмогодишњег брата Ј. С. пронашла 17 комада пиштољске муниције, па ће против њега бити поднета кривична пријава, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, наводи се у саопштењу МУП.

ТопПрес