Горњи Милановац – Жене општине Горњи Милановац последњих седам дана живе у страху,  јер  је већ неколико пута усред  дана забележен напад од стране високог, мршавог мушкарца са капуљачом на глави који носи тегет заштитну маску, пише агенција РИНА.

Марина Остојић  била је очевидац једног таквог напада који се десио уз обалу реке Деспотовице.

„Чула сам запомагање и женске крике, потрчала сам напред и угледала жену модрих  уста у видно растројеном стању, једва је говорила. Испричала ми је да јој је нападач ишао у сусрет, ухватио за рамена, а затим гурнуо са обале у високу траву. Њене вриске, на срећу, чуо је један човек који живи у близини, и кад је њега угледао нападач је почео да бежи. У том моменту сам и ја наишла и пружила јој помоћ“, изјавила је Марина за РИНУ.

Након што се ова информација појавила на фејсбук групи „Милановчанке“, јавило се и још неколико жена које су имале слично искуство, тако да се претпоставља да ово није јединствен пример. Цео случај пријављен је надлежним органима.

Деоница не којој су извршени напади је јако фрекфентна, јер  води до оближњих фабрика  у којима ради на стотине жена.

„Сви смо у страху, јер он напада по дану. Више ниједна жена не сме да прође туда, већ их прате мужеви и браћа. Апелујем на надлежне да што пре пронађу нападача, јер је питање шта све може да се деси, опасност је велика, а док га не пронађу да бар пошаљу дежурне полицајце на тај део пута“, рекла је Марина.

ТопПрес/ РИНА