Одборници именовали директора ТО „Опленац“

Одборници именовали директора ТО „Опленац“

Топола – На данашњој 26 седници Скупштине општине Топола именован је директор ТО „Опленац“. За директора је изгласана досадашња директорка Љиљана Тодоровић, којој је истекло четири године од претходног именовања. Она је у свом обраћању одборницима поднела извештај о раду Туристичке организације за 2018. годину као и план и програм рада за 2019. годину.

„Претходну годину обележило је отварање Визиторског центра и његово стављање у функцију. Остало је да променимо адресу и да уредимо блок око Визиторског центра. У плану нам је и уређење трга, имамо подршку Министарства за тај пројекат. Ове године на сајам  туризма изаћићемо самостално“, рекла је Тодоровић.

Одборници су усвојили и Предлог Одлуке о усвајању Предлога Пројекта Јавно-приватног партнерства за услугу одржавања гробаља на територији општине Топола.

Разматран је  Програм субвенција за 2019. годину ЈКСП „Топола“, као и Извештај о раду Општинског правобраниоца општине Топола у периоду од 01.01. 2018. до 31.12.2018. године. Одборници су разматрали План рада за 2019. годину СОФК „Карађорђе“ Д.О.О, број 1-5/2019 од 19.01.2019. године.

Одборници нису усвојили извештај о функционисању система одбране од града на територији Радарског центра „Букуља“ у току 2018. године, из разлога јер се особа која је требала да образложи ову тачку на седници није појавила.

Седница је трајала непуна четири сата.

ТопПрес

KOMENTARI