Радикали у Тополи на предстојеће изборе излазе заједно са Јовановићем

Радикали у Тополи на предстојеће изборе излазе заједно са Јовановићем

Топола – Председник општинског одбора Српске Радикалне странке у Тополи Милоје Станковић изјавио је за ТопПрес да на предстојеће локалне изборе излазе заједно са листом „Драган Јовановић- Помозимо Драгану-Здраво да победи- Боља Србија“.

„У врху странке је донета одлука да одаберемо са ким ћемо у коалицију, моја процена је била да идемо уз Драгана Јовановића без обзира што смо били опозиција. Све што је он урадио до сада било је у складу са одлукама Скупштине, сматрам да је Драган добар политичар и да треба да остане на власти и даље“, изјавио је Милоје Станковић и додао да ће на републичким изборима изаћи самостално.

Милоје Стевановић, фото: ТопПрес

„Ми би цензус прешли на изборима да смо самостални, јер смо  на  претходним изборима излазили  самостално и тада смо имали око седам одсто гласова, тако да би и сада сигурно остварили солидан резултат. Ипак је коалиција боља одлука нарочито са Јовановићем, ми смо подмладили кадар, имамо око 600 активних чланова који су са нама свих ових година“, рекао је председник ОО СРС у Тополи Милоје Станковић.

ТопПрес

KOMENTARI