Топола ће ускоро добити нову зграду Дома здравља

Топола ће ускоро добити нову зграду Дома здравља

Топола – Дом здравља „Свети Ђорђе“ у Тополи ускоро ће добити нову функционалну зграду која ће на једном месту објединити општу медицину, лабораторију, службу хитне медицинске помоћи, дечије одељење. Директор Горан Ђорђевић очекује да ће до краја јуна радови бити завршени.

„Радови су у поодмаклој фази, све иде по плану. На једном месту нашим суграђанима биће доступна лабораторија,  део хитне медицинке помоћи најсавременије опремљен, општа медицина са свим потребним апаратима, дечије одељење. Лабораторија посебно за децу, труднице, одрасле, део за пријем, вакцинације. Општа медицина прилагођена савременим трендовима, хитна помоћ са свим потребним салама. Ја очекујем крајем јуна завршетак радова“, казао је у изјави за ТопПрес Горан Ђорђевић.

Ускоро у Тополи нова зграда Дома здравља, фото: ТопПрес

Он додаје да у оквиру зграде остаје један део који за сада неће бити опремљен али је у плану да се касније у тај блок пресели одељење гинекологије и интерне медицине.

Радове финансира општина Топола а укупна вредност инвенстиције је око 65 милиона динара.

„Радови на сређивању новог Дома здравља теку пуном паром, овде ће вредност радова премашити 65.000.000 динара.  Топола ће  ускоро добити нов модеран Дом здравља са свим службама на једном месту. Очекује нас овде још пуно посла, изградња канализационе мреже, кружне саобраћајнице око самог Дома здравља а као круна свега и нов кружни ток на троуглу Дом здравља, аутобуска станица, НИС-ова пумпа“, изјавио је председник СО Топола  Драган Јовановић.

Извођач радова је фирма OBI d.o.o из Београда.

ТопПрес

Шалтери у новој згради, фото: ТопПрес

Фото: ТопПрес

Већина просторија је завршена, фото: ТопПрес

KOMENTARI