Здрава Србија: Излазимо и на локалне и на парламентарне изборе

Здрава Србија: Излазимо и на локалне и на парламентарне изборе

Београд – Здрава Србија, Боља Србија и Заједно за Шумадију донели су одлуку да заједно изађу и на локалне и на парламентарне изборе, јер немају право да разочарају своје бираче који су на локалном нивоу гласали.

„За нас није било дилеме, и морамо да одужимо дуг за оно зашто су нас бирали”, изјавио је Милан Стаматовић, председник Здраве Србије, на данашњој конференцији за медије у Београду.

Он је додао да ће заједно изаћи на локалне изборе у око 70 до 80 општина у којима ће имати своје одборе, и  напоменуо да их је окупио заједнички интерес да донесу промене на нивоу целе Србије, као што су то урадили у својим локалним самоуправама.

„Оно што ми радимо у нашим срединама битно је за целу Србију, као и да Београђани и Новосађани имају где да дођу у унутрашњости Србије јер смо ми очували те средине”, казао је Стаматовић.

Милан Стаматовић, фото: прес служба

Према његовим речима Србија из унутрашњости  ће се  променити  на боље јер програм „Здраве Србије”  је јасан и прецизан.

„Реч је о децентрализацији и заштити националних интереса, и од тога нећемо одустати. У својим локалним срединама смо показали да радимо веома одговорно и наши резултати се могу пратити у последњих 20 година. Од како смо најавили да излазимо на локалне изборе приступају нам грађани разочарани у досадашњу политику која се тренутно води јер су у нама препознали људе који могу много тога доброг да донесу нашој Србији”, истакао је Стаматовић.

Народни посланик и председник Боље Србије Драган Јовановић је рекао да грађани Србије на сваком кораку могу да виде њихове резултате.

Драган Јовановић, фото: прес служба

„У овој кампањи ћемо инсистирати да се реше проблеми са откупом ценом воћа, ценом сирове нафте и свим осталим темама које се саме намећу у Србији. Потребни су људи који могу да мењају однос Београда према Србији, јер ће оваквом политиком нестати српско село”, додао је Јовановић.

По речима је Верољуба Стевановића, народног посланика, председника покрета „Заједно за Шумадију” и потпредседник „Здраве Србије” живот је борба и ако вам живот да неку улогу трева се борити за то.

„Као народни посланик сам био против тога да се бојкотује рад Народне скупштине, сматрајући да се својим идејама и амандманима морамо борити за добробит грађана Србије. Доста је било приче и време је да се посматрају само резултати. И зато, имамо своје идеје и здраву причу, и управо због тога – Здраво да победи!”, закључио је Стевановић.

Верољуб Стевановић, фото: прес служба

 

ТопПрес/ ГЗС

KOMENTARI