smart

Топола – Кандидаткиња за одборника у Скупштини општини Топола на предстојећим изборима на листи Ивица Дачић „Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма“ подносиоца Коалиција „Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС)“ Славица Ђурић Павловић из Тополе  ради са децом са сметњама у развоју, директорка је  Удружења „Загрљај“ у Тополи.

„У СПС сам препознала неку врсту могућности да допринесем својом стручношћу у побољшању живота младих у Тополи, као и што је наш слоган кампање ‘Вратимо младост у Тополу’.  Обзиром да ја радим са децом и младима пронашла сам себе у тој причи, јер су бројни проблеми младих у Тополи, почев од деце па до адосцелената. Немамо развојно саветовалиште, ни саветовалиште за младе, недостају нам  озбиљни културни садржаји које би младима понудили. Управо из те жеље да се подржи млада популација ја сам решила да се укључим јер СПС ради тимски, доста младих је у кампањи и на листи, просек година је 33, синергија младости и нове енергије и искуство старијих кандидата“, рекла је за ТопПрес Славица Ђурић Павловић.

Према њеним речима програм у кампањи се заједнички креира, сви су подједнако укључени и износе различите планове и мишљења.

„Ако бих била одборник у СО Топола, предлагала би директније ствари које се тичу побољшања живота младих и деце у Тополи.  Потребно нам је развојно саветовалиште и отварање стручне службе у оквиру предшколске установе. Унапређење разних услуга социјалне заштите, проширивање у сеоска подручја, побољшање положаја деце у виду изградње игралишта за децу. Формирање клуба за адолесценте, реактивирање канцеларије за младе, запошљавање младих јер овде до сада нису налазили разлог да остану.  Свако од нас са свог аспекта треба да помогне и да допринесе из своје струке.  Увек постоји гомила ствари на којима треба радити од нечега се мора почети“, поручује Ђурић Павловић.

ТопПрес