Топола – Породица Адамовић из села Наталинци муку мучи са несавесним возачима, који услед не прилагођене брзине често заврше у њиховом дворишту. Како кажу, ограду су поправљали више пута, али безуспешно, само моле Бога да нико не настрада.

„Возачи на овом делу пута возе преко 100 километара на час, и редовно услед те превелике брзине пролете у двориште, недавно се један ту закуцао до бунара је дошао. Замислите преко лета да неко коси траву ту или да се дете игра, па убили би нас пред кућом на лицу места, срећа у несрећи је само што се све то деси током ноћи па ујутру кад устанемо затекнемо језиву слику у нашем дворишту“, причају за ТопПрес власници имања које се налази поред пута.

Према њиховим  речима до сада се није нашло решење за овај проблем, међутим председник Скупштине општине Топола Драган Јовановић посетио је ову породицу и обећао помоћ.

„На жалост, ноћу пијани возачи да би избегли главни пут и полицију возе овом трасом и најчешће заврше у њиховом дворишту. Веровали или не, за кратко време више од пет  пута им је уништена ограда. Направили смо договор да се уради заштитна ограда са јасно осветљеним путоказом, и тај део Наталинаца покријемо са камерама односно видео надзором што је већ поред школе урађено“, рекао је председник СО Топола Драган Јовановић и додао да се нада да ће то бити довољно да се проблем трајно реши како би овдашњи мештани мирно спавали и били безбедни.

ТопПрес

Бахати возачи стално у дворишту, фото: ТопПрес