Ужице – Лидл камионче креће у своју нову авантуру, како би се грађани што боље упознали са јединственим Лидл производима које до сада нису имали прилику да купе у Србији а пре свега са Лидл пекаром у којој се разноврсан асортиман пецива пече више пута на дан.

Увек свежа Лидлова пецива, фото: ГЗС

Лидлова мирисна пекара састоји се од ситних пуњених сланих и слатких пецива, али и разноврсне понуде хлебова – од оних који су омиљени гурманима, попут хлеба са кромпиром или луком, ловачког хлеба, багета и сомуна, до оних за људе који воде рачуна о балансираној исхрани – ражених или са више врста семенки.

Промоција Лидлове пекаре

Овога пута Лидл камионче ће бити у посети Ужицу чак пет дана, у периоду од 11 до 13 часова на различитим локацијама – данас и у суботу на Тргу Светог Саве, сутра и у недељу на Тргу партизана, а у петак у улици Првомајска бб, Севојно.

Лидлово камионче од данас у Ужицу

Лидл камионче је увек постављенo на атрактивним локацијама где је велики промет и циркулација људи који не само што могу да конзумирају Лидл производе већ да се и информишу о свим новинама које, први савремени дисконтни ланац, доноси у Србију. У данима викенда, домаћин Лидл камиончета ће бити познати радијски водитељ Драган Илић, који ће се дружити са Ужичанима.

ТопПрес/ Глас западне Србије