Топола – На сеоском гробљу у Белосавцима данас је сахрањена  Верка Никић (1986)  која је преминула у уторак 14. 06. у касним послеподневним часовима. Налаз обдукције потврдиће тачан узрок смрти али према првим и незваничним информацијама смрт је наступила као последица инфракта.

Подсећамо, ова тридесетшестогодишња жена управљала је својим возилом у коме је била и њена мајка коју је водила код доктора. Непосредно испод Дома здравља у насељу Љубесело, Верки је позлило након чега је  изгубила контролу над возилом и слетела са пута.

За овом младом женом данас је плакала читава Топола, село Белосавци где је удата и живела последњих петнаестак година завијено је у црно. Супруг Иван Никић остао је нем од бола а око њега њихових шест малолетних синова.
Син Немања је седми разред, Огњен пети разред, Никола други разред, најмлађи син има само 10 месеци и још два дечака су у вртићу.

„Верка је као мала остала без оца који је такође прерано преминуо од последица инфракта. Њена мајка Емилија читав свој живот посветила је бризи о њој и њеном брату и сестри. Бог јој је дао доста унучића а сада јој је узео ћерку која је издахнула на њеним рукама то је велика мука и трагедија какву Топола не памти“, причају пријатељи ове породице који се данас опраштају од Верке.

На вечни починак Верку су данас испратили породица, пријатељи, рођаци и бројни суграђани.

ТопПрес