Топола –  За само неколико дана стижу нам празници, али у једној стамбеној згради у Тополи празнично даривање је почело раније. Сложни станари предвођени својом управницом сакупили су новац и купили поклон пакетић за најмлађег станара Ђорђа.

„Није требало много да се размишљамо, једно је дало предлог и сви смо се у томе сложили, заједнички смо одрадили  декорацију зграде свако је на свој начин дао допринос. Најмлађи су наша радост иако их је само четворо у згради трудимо се да на сваки начин улепшамо њихово детињство. Пошто су троје деце старији, а само је Ђорђе мали ми смо одлучили да за њега купимо поклон пакетић и уручили смо му у присуству наших дама “, каже управница Светлана Николић Петровић.

Фото: ТопПрес

Светлана је на месту управнице свега месец дана али  сви станари за њу имају само речи хвале и с поносом истичу да су уз њу једна велика и сложна породица.

„Сви смо сложни, лепо сарађујемо, похвале за нову управницу, приредила је дивно изненађење за најмлађег станара. На жалост мало деце имамо, само је Ђорђе мали и краси ову зграду, уноси велику радост и сви смо се сложили да му приредимо изненађење, сада смо и сигурни да смо у томе успели“, каже Милена Максимовић Ранђеловић.

ТопПрес

Фото: ТопПрес
Фото: ТопПрес