Већ неколико дана непрестано нам се јављају гледаоци у редакцију питајући како и где нас могу пратити, обзиром да нас тренутно нема на програму Телемарк телевизије где су иначе навикли да нас гледају.

,,Жао нам је што нас тренутно не виде гледаоци у етру, односно они који тв програм прате преко антенског пријемника и сето бокса. Али итекако смо видљиви у оба велика кабловска система Супернова  653 или 244,  као и СББ на 450 каналу на МОЈА ТВ.

Недавно смо потписали уговор са овом телевизијском кућом  која нашу информативну емисију дистрибуира широм Србије. Али није немогуће да се ускоро  појавимо и у етру, ових дана разговарали смо са три телевизије које се емитују преко антенског система, па уколико постигнемо договор ето нас и ту, пре свега због гледалаца који су навикли да нас прате на тај начин. Бесплатну опцију преузимања нашег Дневника понудили смо и нашим дојучерашњим партнерима, ТВ Телемарку, али на њима је да се одлуче. Што се нас тиче имају отворену понуду, поштену као и увек и имаће предност у односу на остале заинтересоване. Хвала нашим гледаоцима који су се ових дана интересовали и морам да кажем да сам изненађен одакле све су су звали“ казо је за ГЗС Гвозден Николић уредник и аутор ове јединствене информативне емисије.

(ПОГЛЕДАЈТЕ ЕКИПУ РЕПОРТЕРА КОЈА РЕАЛИЗУЈЕ ДНЕВНИК)

Иначе у  нашу редакцију јављали су се гледаоци са подручја Ивањице,Пожеге,Горњег Милановца,Косјерића,Чајетине,Севојна,Нове Вароши, Прибоја,Тополе…

Хвала на поверењу и интересовању. Наше вести можете гледати и ако запратите наш ју туб канал –  (ВИДИ ПОСЛЕДЊИ ДНЕВНИК)

ТопПрес/ ГЗС