Топола, Зрењанин – У понедељак 23. октобра у граду домаћину, победнику из прошле сезоне одржано је овогодишње финале такмичења „Србија у ритму Европе“. Топола је и ове године имала свог представника на овом престижном музичком такмичењу. Трио у саставу Наталија Николић – вокал, Нађа Дукић и Магдалена Милошевић – плесачице представиле су свој град на један величанствен начин.

„Од тренутка када су номиноване да представљају свој град, девојке су ову привилегију схватиле озбиљно. Вредно и напорно су вежбале што су својим наступом и потврдиле. Да би све изгледало како јесте, окупио се читав тим који се побринуо да костими које су девојке носиле буду професионални, као и њихове фризуре и шминка. Све је било подигнуто на један виши ниво и резултати су дошли. Као што се у ТВ преносу могло видети наступи свих градова су били изузетни, конкуренција је била жестока што наш успех чини још значајнијим и већим. Иза нас су остали већи градови и сјајни такмичари. Такође, види се напредак такмичарки у односу на прошлу годину, што је резултат рада са врхунским тимом Ритма“, рекла је за ТопПрес Јасна Вуковић координаторка тима.

Екипа из Тополе се на овом такмичењу пласирала у првих пет што је за ове девојчице остварење сна и велика прилика да се следеће године такмиче у Македонији.

„Подршку на самом такмичењу дала нам је и амбасадорка Шведске чију земљу смо представљале ове године. Поред самог присуства, она  је посетила нашу гардеробу и охрабрила нас топлим речима. Треће место у конкуренцији 23 града и пласман на међународни ниво (Црна Гора, Република Српска, Македонија и Србија) је остварење дела сна који ове девојке сањају. Верујемо да у наредним годинама можемо довести Србију и регион у  краљевску Тополу“, поручила је Јасна.

Славље и уживање у успеху ће трајати још пар дана а онда се ове девојке са својим тимом окрећу ка новом изазову – припремама за такмичење у Македонији.

„Овим путем желимо да се захвалимо општини Топола што нам је омогућила ову врсту искуства и прилику да осетимо чари шоу бизниса, нашој координаторки која нас трпи и испуњава све наше жеље и хирове, која је наш највећи критичар јер жели да све буде перфектно, али је жена која ће због нас да окрене свет наопачке, Јелени која је одвајала време за нас, возила и довозила, храбрила и подржавала, Гаги, Наташи јер су учиниле да изгледамо светски на сцени, Пеђи који нас је данима фоткао и био ветар у леђа кад год је требало, фејсбук страници Сањар са Опленца на промоцији, медијима, пријатељима, рођацима и свим добрим људима који су нас подржали“, казале су Нађа, Наталија и Магдалена.

ТопПрес

Фото: ТопПрес