Измене у саобраћају због радова на путевима

Измене у саобраћају због радова на путевима

Према информацијама Путева Србије, на ауто-путу Е-70, код петље Сремска Митровица – Рума, у смеру ка Београду,до сутра се изводе радови на поправци заштитне жичане ограде.

Затворена зауставна трака у дужини од 400 метара.

На ауто-путу Е-75, код петље Аутокоманда – Аеродром, ка Шиду изводе се радови на демонтажи државних заставица данас од 22.30 часа до 03.00 сата.

Радови ће се изводити у претицајној траци у покрету.

На деоници пута Мали Пожаревац – Влашко Поље, код места Сенаја најављени су радови на санацији клизишта до 10. новембра од 7 до 17 часова, уз наизменично пропуштање возила и алтернативним правцима Мали Пожаревац – Поповић и Ђуринци – Влашко Поље.

На деоници Мијоска – Гостун, од Гостуна до скретања за манастир Куманица до 31. октобра од 9 до 15 часова најављени су радови на геодетском мерењу у покрету уз асистенцију саобраћајне полиције.

Како је наведено у саопштењу, на деоници Кнић – Мрчајевци изводе се радови на мосту преко Бресничког потока до 14. новембра уз наизменично пропуштање возила.

Радови на Панчевачком мосту од 20  до понедељка у 5 сати

Радови викендом на Панчевачком мосту, у смеру ка Панчеву, почињу вечерас у 20 часова и трају до понедељка у 5 сати, најавили су Путеви Србије.

У време радова биће затворена десна саобраћајна трака, док се саобраћај одвија левом саобраћајном траком.

Радови на Панчевачком мосту обављају се и радним данима и трајаће до 15. децембра.

ТопПрес/ Извор: Танјуг