Након хладног јутра, током дана нас очекује сунчано и још топлије време него јуче. У поморављу и подунављу ће дувати умерен југоисточни ветар, а у јужном Банату појачан.У осталим крајевима ветар слабији источних праваца. Притисак изнад нормале. Минимална температура од 3 степена у Пожеги и Лесковцу до 12 у Београду, а максимална од 22 у Неготину до 27 степени у Лозници и Ваљеву. Увече ведро. Температура у 22 часа од 10 до 17 степени.

У Београду сунчано и мало топлије време, али ће дувати умерен до појачан југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 12°Ц, а максимална око 24°Ц. Увече ведро, а температура у 22х око 17°Ц.

У Нишу након хладног јутра, током дана сунчано и мало топлије него у суботу. Ветар слаб до умерен источни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 7°Ц, а максимална до 24°Ц.

Ужички регион очекује врло хладно јутро и понегде са маглом, а током дана сунчано и мало топлије време него у суботу. Ветар слаб источни и североисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура од 3°Ц до 6°Ц, а максимална од 23°Ц до 25°Ц. На Златибору и Тари сунчано и око 20°Ц.

У Војводини након свежег јутра, током дана сунчано и умерено топло, топлије него у суботу за пар степени. У поморављу и подунављу ће дувати умерен југоисточни ветар, у јужном Банату појачан. Притисак изнад нормале. Минимална температура од 8°Ц до 12°Ц, а максимална од 24°Ц до 25°Ц. Увече суво. Температура у 22 часа од 12°Ц до 16°Ц.

У Новом Саду сунчано и топлије него у суботу. Ветар умерен југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 9°Ц, а максимална око 25°Ц.

У Суботици сунчано и топлије него у суботу. Ветар умерен југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 9°Ц, а максимална око 24°Ц.

Време наредних дана
У понедељак претежно сунчано и топло. У поморављу и подунављу ветровито уз умерен до појачан југоисточни ветар, у јужном Банату са ударима до 100 км/х. У осталим крајевима ветар слабији источних праваца. Притисак изнад нормале. Минимална температура од 5 до 14 степени, а максимална од 23 до 28.

У уторак такође топло и ветровито, али уз умерено наоблачење и пар степени нижу температуру у односу на понедељак. У среду и четвртак постепено свежије и облачније са кишом повремено.

ТопПрес/ Извор: МОНДО