Јовановић: Најпоштенији однос према суграђанима је када пред њих изађемо лицем у лице

Јовановић: Најпоштенији однос према суграђанима је када пред њих изађемо лицем у лице

Топола – Председник Скупштине општине Топола, Драган Јовановић са својим сарадницима током зиме је обилазио села у овој општини. Тема за разговор је увек пуно а Јовановић тврди, да је најпоштенији и најкоректнији однос према мештанима ако пред њих изађе лицем у лице и отворено разговара о свему.

„Избором за председника општине давне 2005. године  успоставио сам традицију да у току зиме обиђем све сеоске месне заједнице. Мештани се увек одазову када је овакав скуп у питању, поразговарамо о томе шта смо радили претходне године и шта су нам приоритети у наредној години. Самном на разговоре иду и моји сарадници и то је најбољи тест да видимо шта људи желе, како нас доживљавају и колико су задовољни нашим радом, али и радом свих наших служби“, сматра Јовановић.

Збор је прилика да се одреде приоритети и да се слогом и договором исти решавају, мишљења је председник Скупштине.

„Претходних година је много  тога урађено али се увек нађе још нешто што је потребно одрадити, тако да је тема увек пуно. Не знам да ли још негде у нашој држави постоји оваква пракса, јер се обично политичари сете сељака само када су изборне кампање, али ето ми им долазимо на ноге сваке године и тако ће бити и убудуће“, тврди Драган Јовановић.

ТопПрес

Грађани на збору, тема за разговор је пуно, фото: ТопПрес

KOMENTARI