Топола – Председник Боље Србије и кандидат за посланика коалиције „Здрава Србија – Боља Србија“, Драган Јовановић изјавио је данас да ‘нема боље Србије  без здраве домаће економије’.

„Морамо дати предност српским привредницима и произвођачима, а не страним инвеститорима који су због погрешне државне економске политике у привилегованом положају у односу на наше предузетнике и компаније – изјавио је Драган Јовановић, председник Боље Србије.

Он сматра да би се улагањем у српску економију, мала и средња предузећа као и уз домаћинско управљање природним и државним ресурсима обезбедио већи привредни раст у нашој земљи, захваљујући коме ће, како је навео моћи да се улаже у инфраструктуру и путеве, чиме би се створиле успешне општине у целој Србији.

„Ми из Здраве и Боље Србије доказали смо да знамо да радимо на локалу, иза нас стоје резултати које су грађани већ препознали у Тополи, Чајетини и Крагујевцу, што је довољан разлог да добијемо поверење бирача како бисмо своје досадашње искуство и домаћински приступ раду пренели и у Скупштину Србије“ – закључио је Јовановић.

ТопПрес