Топола – Општина Топола обележиће у суботу 21. септембра 2019. године, своју славу. У  цркви Рођења Пресвете Богородице у Карађорђевом граду, отпочеће обележавање Дана Општине Топола и општинске славе Рођење Пресвете Богородице – Мала Госпојина.

Литургија у цркви Пресвете Богородице у Карађорђевом граду почеће у 08:45, након литургије уследиће литија у 10:30 која ће проћи улицама Тополе и доћи пред зграду општине Топола. Сечење славског колача заказано је за 11 часова испред зграде општине.

У 12 часова одржаће се свечана седница Скупштине општине Топола у сали биоскопа, на којој ће се обратити поздравним говором председник СО Топола Драган Јовановић, док ће председник општине Топола, Драган Живановић, уручити Повеље Рођења Пресвете Богородице за изузетне резултате  и допринос развоју општине и захвалнице за помоћ у развоју општине Топола.

Прослави ће присуствовати представници Министарстава у Влади Републике Србије, амбасадори страних земаља и  бројне угледне личности јавног живота Србије.

ТопПрес